Как да разберем, че ТОЙ не е равнодушен към нас?

,
Симпатията от страна на противоположния пол нерядко можем да разберем и от разстояние, но в много случаи у младите жени има съмнения, които не си дават труд да разсеят.

Кои са признаците, че един мъж не е безразличен към вас?

Често улавяте погледа му върху себе си, макар и той да си дава вид, че не гледа към вас или пък рязко премества погледа си върху друг обект. Но човек винаги усеща, когато го гледат.

Прави опити да ви впечатли. В разговорът с вас той подбира такива факти от живота си, които предизвикват възхищение, дори понякога преувеличава, само и само да изглежда герой във вашите очи.

Съществуват и стеснителни мъже, които при общуване с вас се изчервяват или леко заекват, свеждат поглед и така нататък.... Всичко това е ярък показател, че му харесвате.

Непрекъснато ви пита как сте, пише СМС- и или звъни по телефона, това означава, че често мисли за вас, и му  липсвате.

Попитайте приятелите му какво говори за вас във ваше отсъствие. Ако ревностно ви защищава от зли езици и клюки, значи не е безразличен. За съжаление обаче е трудно да разберем това, обикновено приятелите не желаят да ни отговорят.

Често ви прави комплименти и дребни услуги. Това не всички представители на силния пол го умеят, но ако виждате такива опити,  това непременно говори за силна симпатия. Той се старае -  ето кое е ценно и показателно.

Така че, момичета, ако и вие не сте безразлични към такъв мъж, действайте, но внимавайте!
Не го питайте направо за чувствата му, мъжете не обичат това, чувстват се притиснати.
Вслушайте се в интуицията си кога е подходящият момент.

Подобни материали:

Източник: http://akak.ru/





Яндекс.Метрика

0 коментара to “Как да разберем, че ТОЙ не е равнодушен към нас?”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates