Вода с джинджифил за изгаряне на мазнините

,
Водата с джинджифил и лимон за изгаряне на мазнини получава различни отзив. Разбира се, самото едно изгаряне на мазнини с напитка от джинджифил няма да помогне да отслабнете с няколко десетки килограма, при условие, че не спортувате. Въпреки това, фактът, че водата с джинджифил е мощно средство за изгаряне на мазнините - това е наистина вярно. Каква е силата на джинджифила, от къде да го купим и как да го приготвим като средство, за отслабване? За съжаление, в България той не расте, климатичните условия са такива. Внася се у нас от Азия. Джинджифилът расте в Индонезия, Китай, Индия и т.н. Внася се джинджифил, или по-скоро си корен , който се използва като подправка и за отслабване може да бъде намерен във всеки по-голям супермаркет примерно Кауфланд или Лидл на по-ниска цена. В джинджифила се съдържат етерични масла , витамини и аминокиселини, които са полезни за тялото. Полезните свойства на джинджифила са известни от древни времена, когато е бил използван като лекарство. Сега джинджифилът се използва най-вече в готвенето -настъргани корени се прибавят към месни и рибни ястия или сосове. Но в коренището на джинджифила се съдържат и много хранителни добавки, които са полезни и за много други цели включително загуба на теглото. Може да се включи в разтвор за изплакване на устата при възпалителни процеси. Джинджифилът помага и при гадене и морска болест. Но най-важното от всичко - водата с джинджифил получава много добри отзиви, тъй като той има способността да нормализира холестерола и метаболизма. Това означава, че ако причината за наднорменото тегло е поне отчасти по тези причини, можете да бъдете сигурни че водата с джинджифил е най-мощната горелка за мазнини, ако се приема всеки ден.  Ако едновременно с приемането на джинджифилова вода се увеличи и физическата активност, и намалите  приема на калории до около 1200 - максимум 1500 калории (за жените) очаквайте добри и бързи резултати в отслабването. Но никога не забравяйте, че бърза загуба на тегло води до сериозни здравословни проблеми. 1 кг на седмица е  най-доброто  темпо за загуба на тегло.

И сега най-важното - как да приготвим водата с джинджифил за отслабване.

Първи начин: Необходим ви е 1 джинджифил, 1 лимон и глог (продава се във всяка билкова аптека). От тези три съставки се прави отвара. Настържете джинджифила, нарежете лимона с корите и ги пуснете за 5-10 минути във вряща вода заедно с една супена лъжица глог. Може за вкус да подсладите с малко мед, но след като отварата изстине.
Втори начин: Нуждаете се от 1 корен джинджифил и термос. Нарежете джинджифила сложете го в термоса и залейте със студена вода да престои два часа. За подсилване на резултата можете да добавите две счукани скилидки чесън. Пийте по една чаша от течността 10-15 минути преди всяко хранене.

Не са известни алергични реакции или противопоказания при употребата на джинджифил, но ако страдате от тежки хронични заболявания по-добре се консултирайте с лекар преди да започнете да пиете джинжифилова вода за отслабване


0 коментара to “Вода с джинджифил за изгаряне на мазнините”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates