Модни тенденции за обувки пролет лято 2014

,
Новият сезон е белязан със пускането на нови модели на обувки. Никоя уверена жена не пренебрегва съветите на стилисти и дизайнери, тя следи за модните тенденции и добавя в шкафа си за обувки само най-модните. Пролетта вече дойде, а бързо ще дойде и  лятото, така че побързайте да се запознаете с модните тенденции за 2014 година. Пролетта тази година обещава да бъде умерено топла, така че любителките на модата могат да се разхождат с мокасини и балетни пантофки. Хит на сезона са балетните пантофки с удължени носове. Вярно е, обаче че такива модели обувки могат да си позволят само дамите с миниатюрно краче, защото удълженият нос прави големият номер стъпало да изглежда още по-голям. Що се отнася до цвета, най-моден ще бъде синьо-зеленият, виненият и кафявият.

 


Не по-малко внимание се бъде обърнато и на  класиката. Кокетни ботуши и обувки,  в перлено-сив или черен цвят ще изглеждат не по-малко впечатляващо от необичайните модели за много смели момичета. И като заговорихме за смелост- цветът тип "змийска кожа" е пак на мода така че много властни дами могат да си позволят по един чифт.


Хит на сезона ще бъдат шпайкове, нитове и други метални части, които са на обувката може да изглеждат прекалено много. Леките ботуши могат да бъдат както в естествения си цвят, така и ярко оцветени За да бъдете сигурни, в релевантността на модела, просто погледнете снимките на  обувките пролет-лято 2014г. 




Модните дамски обувки за  пролет-лято 2014  блестят в най-ярки нюанси. Когато  на улицата стане по-топло, можете спокойно да се носи отворени обувки и сандали. Подходящи  за класически разходки са и лакираните пантофки-лодки. Въпреки това, в такава обувка краката скоро ще се изморят така че можете да ги замените с обувки с танк ток.




0 коментара to “Модни тенденции за обувки пролет лято 2014”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates