Пет съвета за съвършен грим

,
За да "отворите" погледа използвайте перлени сенки!

Нанесете ги върху целия клепач и във вътрешният ъгъл на окото. След това сложете спирала като я завъртите в основата на миглите преди да изтеглите нагоре.

Коригирайте формата на носа си!

Не мислите че е възможно? Възможно е с помощта на грима, просто трябва да вземете пудра или фон дьо тен в две различни тоналности. По-тъмната тоналност се нанася върху ноздрите и върха на носа, а по-светлата върху ръба му. По този начин оптически носът ви ще изглежда по-малък.

Нанасяйте руж за по-красиви скули!

Особено, ако имате кръгло лице и желаете да го удължите. За целта отново ще ви е необходим руж в две тоналности. По-тъмния нанесете точно под скулите, а по-светлия малко над тях. Благодарение на получения контраст скулите ви ще изглеждат по-изпъкнали и по-високи.

За по-естествени устни използвайте първо балсам!

Очертайте устните с в молив неутрален цвят, и след това нанесете първо балсам. Накрая положете светло течно червило. Така устните ви ще изглеждат естествени, свежи и същевременно по-сочни.

За да не ви се случи червилото да отиде по зъбите леко стиснете с устни чиста салфетка след нанасянето му. Така ще отстраните излишъка.

Освен тези малки хитрости, които специалистите гримьори ни съветват да приложим, от голяма важност е и качеството на продуктите, които ползваме.

Подобни материали:



0 коментара to “Пет съвета за съвършен грим”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates