Забавна женска психология

,
Знаете ли че... 

Докато се целуват жените просто се наслаждават на целувките, а мъжете мислят. 
81% от мъжете по време на целувките мислят с кого го правят, 44% мислят за секс, а 18 % от тях се чудят дали го правят добре. В същото време всяка четвърта жена не мисли за нищо, само се наслаждава на целувката. Това са резултатите от психологическо изследване проведено от Deutshe Welle. Другото интересно, което се е установило при това проучване е, че мъжете предпочитат да ги прегръщат през врата по време на целувката, докато те самите биха искали да спуснат ръцете си ниско под талията на жената. Но за съжаление на едва 9% от жените им допадат подобни волности. Мнозина от анкетираните жени смята, че мъжете би трябвало да са по-сдържани и да ги галят примерно по косата.

Жените в САЩ мечтаят да имат дупето и бедрата на Дженифър Лопес, плоския корем на Джесика Алба и изящните ръце на Мишел Обама. Това показват проучванията на Nutrisystem Diet Index. От своя страна пък мъжете най-много се впечатляват от мускулите на Вин Дизел, и плочките по корема на Матю Макконъхи.

Щастието е опасно за здравето! - Невероятно на факт! Не само самото състояние на щастие, но и стремежът към него могат да ви навредят на психиката, да ви отровят живота и да ви съкратят продължителността на дните. Въз основа на проучвания направени от специалисти в университетите в Йейл, Денвър и Йерусалим децата, които са охарактеризирани като безгрижни и радостни живеят много по-малко от депресивните си връстници, защото са по-разсеяни и невнимателни, и от там много по-често попадат в ситуации застрашаващи живота им.


0 коментара to “Забавна женска психология”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates