Няколко съвета за тапетите в дома ви

,
Имате нужда от освежаване на дома? Най-лесният начин да се преобрази домът ви е освежаването на стените с нови тапети. Само че това, което човек не знае е, че дори и тапетите крият някои уловки. Дори и да ни се струва, че сме избрали правилният цвят и модел.  За да успеете в избора и домът ви да изглежда перфектно спазвайте тези няколко прости съвета:

Съобразете цвета и десена на тапетите с наличните в дома ви мебели. - Не правете планове за далечното бъдеще, за когато планирате да си купите нови мебели. На практика тапетите не са вечни и могат и да не дочакат закупуването на нови мебели.

Не тапицирайте стените в тъмни тонове, ако мебелите са от тъмно дърво и "тежък" стил. Така в стаята ще се получи потискащ ефект. Атрактивните мебели се съчетават по-добре със светли едноцветни стени.

Започнете с експериментите от една стая. - Нито е задължително, нито ще изглежда добре, ако десенът на тапетите е един и същ в целия апартамент. Дори можете за разнообразие в една от стаите да използвате контрастни десени на срещуположните стени.

Можете да използвате стикери за разчупване визуално на помещенията и по този начин да създадете малки, уютни кътове. В последно време са много модерни виниловите стикери.

Бихте могли да коригирате височината на стените с бордюри. Ако стените ви са високи бордюрите оптически ще намалят височината. 



0 коментара to “Няколко съвета за тапетите в дома ви”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates