Да се погрижим за себе си в студеното време.

,
Обикновено с настъпването на студените сезони мързелът да се погрижим за себе си се промъква в домът ни все по-лесно и по-лесно. В студеното време не достигат ярките цветове на лятото и жизнено необходимата ни слънчева светлина и тези фактори много често са причина за депресия и апатия. Жените просто нямат желания да ухажват външния си вид толкова често. Но ако не желаете през есента в огледалото да видите измъчена и неугледна миша физиономия сте длъжни да се погрижите за себе си в хладните сезони. Как?

Носенето на тесни ботуши и дългото ходене през деня уморяват краката ни и тази умора допринася допълнително за лошото ни настроение и апатия.
Най-лесният начин да повдигнем настроението си е да си направим на краката топла баня, като в топлата вода добавим хвойнов екстракт. Киснете краката си в топлата баня, докато не истине водата. Ако за това време не почувствате умората да се отдръпва, добавете топла вода и продължете процедурата. Запомнете водата трябва да бъде топла, не гореща. След банята нанесете на краката успокояващ крем и ги масажирайте в посока от долу нагоре от пръстите до колената.  Ще почувствате моментално облекчение и повдигане на настроението.


0 коментара to “Да се погрижим за себе си в студеното време.”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates