Отслабване с Годжи Бери - митове и факти.

,
Въз основа на интервюта взети от няколко хиляди души приемали Годжи Бери се оказвало, че почти всички са отслабнали рязко за много кратък период от време.

Независима лаборатория провела изследване на Годжи Бери и дала следното заключение:

1. Приемът на Годжи Бери води до интензивно отслабване и ускоряване 5 пъти на нормалният човешки метаболизъм. Именно затова жените по цял свят са оценили необикновената полза от Годжи  Бери като средство за отслабване, но много от тях превишавали предписаната дозировка.

Защо се отслабва от Годжи Бери?

2. Уникалните полизахариди съдържащи се в Годжи не само ускоряват 5 пъти метаболизма, но и способстват за значителното намаляване на мастните клетки в организма. В резултат на което всичките мазнини приемани с храната незабавно изгарят без каквито и да било физически усилия, а необходимите микроелементи се запазват.
3. Годжи Бери съдържа бета ситостерол - вещество, което изгаря всичкия вреден холестерол, а именно вредния холестерол е причината за задържането на мазнини в организма.
4. Годжи Бери стимулира хипофизата към производството на хормона на растежа (познат още като хормон на младостта). Този хормон допринася за подобряване на състоянието на кожата, предотвратява стареенето и подобрява съня. 

В резултат от тези изследвания в независимата лаборатория стигнали до заключението, че в сравнение със зеленото кафе и други хранителни добавки за отслабване Годжи Бери е първенец. Ягодките Годжи Бери са истински убиец на мазнините с ефективни показатели до 97.8%.

Но! От института по здравословно хранене предупреждават, че рязкото и бързо отслабване води до сериозни здравословни проблеми, така че в никакъв случай на бива да се превишава дневната доза Годжи Бери, която е максимум до 100 грама, независимо от теглото ви.

За оптимално отслабване (5 до 10 кг в месец) е необходимо всеки ден да се ядат по 20 до 50 грама Годжи Бери сутрин и вечер за период от 2 месеца. 




0 коментара to “Отслабване с Годжи Бери - митове и факти.”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates