За лицето, косата и тялото - козметика с минерали от Мъртво море.

,
Още в древността хората са познавали лечебната сила на минералите от мъртво море. Античните лечебници, които са били построени там, са се ползвали с огромна популярност и уважение сред древните римляни. И до днес уникалните оздравителни свойства на солите и калта от Мъртво море се ползват с признанието на целия свят. При това те са ефективни не само за човешкото здраве, но и притежават подмладяващ ефект. Козметиката произведена с компоненти от Мъртво море е била винаги ценена през всички епохи, а сега жените по цял свят отдават предпочитание именно на тази козметика.
Козметиката на базата на компоненти от Мъртво море много бързо се е  наложила на пазара. Козметичните средства създадени
с грижа за лицето и тялото са много популярни сред представителките на нежния пол не от едно столетие назад. Съвременните жени с голямо удоволствие стават притежателки на козметика, която съдържа активни натурални съставки, оказващи влияние в борбата с признаците на стареене на кожата.  При това такава козметика успешно може да се ползва не само в домашни условия, но и в салоните за красота. Козметиката от мъртво море е наситена с минерали и микроелементи, които притежават подхранващи, тонизиращи и освежаващи свойства. Превъзходно почиства кожата на лицето и тялото, като същевременно я насища с полезни вещества, които я подхранва, успокояват и тонизират.
Балсамите за коса създадени на базата на съставки от Мъртво море подхранват, овлажняват и стабилизират структурата на косъма от корена до върха, като същевременно и придават блясък и жизненост.
Особено оригинални са лосионите за тяло-свещи, които е необходимо да запалят, докато лосионът омекне. Те съдържат натурални масла и минерали от Мъртво море, които ефективно се борят със засушаването на кожата и и придават естествен, сияен външен вид.

В България козметика от мъртво море вече всеки може да си поръча на сайта http://www.plamboy.com/ Прочетете още:

Източник: http://www.cosmomir.ru/



Яндекс.Метрика

0 коментара to “За лицето, косата и тялото - козметика с минерали от Мъртво море.”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates