Как да изберем спирала за очи

,
В днешно време разбира се има много голям избор от всякакви спирали за очи, но за да изберете на-подходящият за вас е необходимо да обърнете внимание на състава. Главните съставки на всяка марка спирали са колкото и невероятно да ви се струва са смлени въглени (сажди) сапун, вода, смола, и хранителни вещества. Освен това болшинството производители добавят в спиралите стимулиращи растежа и защитаващи от външни влияния съставки. Тези съставки предпазват от студ, вятър или пресъхване. Именно на тези съставки трябва да обърнем внимание при избор на спирала
Сред тях е най-вече ланолинът, който прави ресниците по-гъвкави, кератинът, който стимулира растежа на всички косми по тялото,  меланин, който предпазва ресниците от вредни влияния, витамини, за да ги подхранват и не на последно място обеззаразяващи компоненти, които да предпазват очите от някоя гадост, като например конюнктивит.

Обръщайте внимание в коя държава е произведена спиралата, дали на опаковката са посочени тези съставки, които изброихме, датата на производство, срок на годност и ако има възможност пробвайте някой тестер. Качествената спирала трябва да има кремообразна консистенция и да мирише приятно. Прекалено острата миризма обикновено означава лошо качество или изтекъл срок на годност. Използвайте всяка спирала, не по-дълго от три месеца, дори срокът на годност указан на опаковката да е по-дълъг, за да избегнете разпространението на микроби. 





0 коментара to “Как да изберем спирала за очи”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates