Крем за крака със змийска мас от TianDe цена 12.00 лв

,



Кремът за крака със змийска мас eфективно овлажнява и подхранва кожата, стимулира кръвообращението, осигурява бързо възстановяване и заздравяване на увредената кожа, ефективно омекотява груба и напукана кожа на стъпалата и пръстите на краката, освежава, дезодорира краката и има антибактериален ефект. При редовна употреба прави кожата на краката мека и еластична. Предназначен е за ежедневна грижа за краката. Подходящ е за всяка възраст и тип кожа.

Действие:

ефективно овлажнява и подхранва кожата;

усилва кръвообращението и регенериращите възможности на клетките;

осигурява бързо възстановяване и заздравяване на увредената кожа;

ефективно омекотява грубата и напукана кожа на краката;

активира защитна функция на кожата;

освежава и дезодорира краката, има противогъбично действие;

при редовна употреба прави кожата по-мека и еластична.


Активни съставки:

Екстрактът от змийско масло е добро лечебно, омекотяващо и подхранващо средство. Ефективно помага на грубата, грапава и напукана кожа на краката. Предотвратява разпространението на микроорганизми, като по този начин предотвратява появата на гъбички и неприятна миризма.

Борнеол - в източните цивилизации, особено в древна Персия, Индия и Китай е считан за панацея на много болести. Има лечебни и тонизиращи свойства, подобрява кръвообращението, помага при мускулно напрежение. Борнеолът има антибактериално действие: инхибира или убива общи патогенни бактерии; противовъзпалителен ефект; болкоуспокояващо действие.

Алантоинът стимулира регенерацията на кожата, осигурява двоен ефект: омекотява, което помага за отстраняване на мъртвите клетки и стимулира развитието на нови такива. Ефективно лечебно средство.

Приложение:
Нанесете не голямо количество крем сутрин и вечер върху чистата кожа на краката си и масажирайте, докато се абсорбира напълно. Купи тук: http://bit.ly/1KChfSl




Яндекс.Метрика

0 коментара to “Крем за крака със змийска мас от TianDe цена 12.00 лв”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates