Любимата торта с черешка издава за вас, че сте...

,
Чувствителна личност, която копнее от желание за споделеност. Тортата с черешка, този съвършен по форма сладкиш, който и дори не е много труден за приготвяне е винаги свързан с приятни споделени моменти и в процеса на правене и момента с апетитната консумация. 

Според психолозите, когато си мислим за черешката върху тортата, пред очите ни изниква конкретна представа с картина свързана с точно определено място - градината през лятото, когато се берат черешите. Тортата сама по себе си е такъв тип сладкиш, който не може да не бъде споделен с любимите хора, защото се реже на парчета. Най-приятното в нейната консумация е, че никак не ви интересува как точно ще я изконсумирате, тъй-като еуфоричното настроение, което тя създава се предава на всички хора в компанията. Интересът към тортата гарантира за вас, че сте гостоприемна и отворена личност, че обичате честите изненади и то споделени с приятели.

При мъжете тортата като любим сладкиш не предизвиква толкова много носталгични емоции, колкото издава, че този туп мъже се интересуват най-вече от правилният избор на партньорка. Те възприемат черешката върху всяко парче торта, като символ на множество възможности, сред които име трудно да изберат. Точно като при подреждане на пъзел.


0 коментара to “Любимата торта с черешка издава за вас, че сте...”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates