Запечени пилешки крилца с джинджифил

,
Продукти за 4 порции:

1 кг пилешки крилца
4 стръка зелен лук
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици нарязан корен от джинджифил
сол на вкус

Приготвяне:

Отделете от крилцата горната месеста част за ястието, а долната можете да използвате за бульон
Измийте ги и ги подсушете с кухненска хартия.
Намажете една средно голяма тава с масло, наредете крилцата, посолете ги и ги запечете до златисто в загрята до 200 градуса фурна.
В блендера смелете до хомогенна смес нарязаният джинджифил  и лукът заедно с двете супени лъжици олио. С получената смес залейте опечените крилца, разбъркайте ги и ги допечете за 10 минути. Поднесете ги топли. 

Да ви е сладко!




0 коментара to “Запечени пилешки крилца с джинджифил”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates