Продукти за 4 порции:
1 кг пилешки крилца
4 стръка зелен лук
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици нарязан корен от джинджифил
сол на вкус
Приготвяне:
Отделете от крилцата горната месеста част за ястието, а долната можете да използвате за бульон
Измийте ги и ги подсушете с кухненска хартия.
Намажете една средно голяма тава с масло, наредете крилцата, посолете ги и ги запечете до златисто в загрята до 200 градуса фурна.
В блендера смелете до хомогенна смес нарязаният джинджифил и лукът заедно с двете супени лъжици олио. С получената смес залейте опечените крилца, разбъркайте ги и ги допечете за 10 минути. Поднесете ги топли.
Да ви е сладко!
Най-четени
-
Астролозите от изтока обръщат внимание на абсолютно всяко човешко действие. Те смятат, че дори и елементарен човешки акт, като подстригване ...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)