Бюстието - удобно, практично и актуално за всеки летен сезон

,
То е непретенциозна, красива и удобна дреха, която е постоянно модерна. Бюстието участва успешно както във всекидневния, така и в официалния тоалет. Универсално е -можете да го носите и през деня, и вечерта съчетано с подходяща връхна дреха, жилетка - ръкави и т.н.
Изборът на модели е различен: без презрамки, с презрамка на едното рамо или с две презрамки, както и модел с връзка около врата. Презрамките могат да бъдат класически или кръстосани. Ако изберете бюстие с широка презрамка около врата силуетът ви ще изглежда по-строен, а дълбоката овална извивка на деколтето акцентира върху сексапилния бюст. Ако изберете модел с асиметрични или тесни презрамки, той ще допринесе за подчертаването на красивите рамене.  Избрано в в светли едноцветни тонове и съчетано с бял панталон ще внесе предизвикателна младежка нотка в стила ви. 
В летните горещини тялото ви ще се чувства най-добре облечено в естествени материи, така че насочете избора си към леко, памучно бюстие. Моделите от лен са също чудесен избор. Тези материи се понасят добре от кожата, не предизвикват спарване и изпотяване и от там намалява рискът от алергии. А ако желаете да сте абсолютно предизвикателни спрете се на памучно отпускарско с морски привкус бюстие на тънки моряшки раета.


0 коментара to “Бюстието - удобно, практично и актуално за всеки летен сезон”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates