Как да скрием недостатъците при проблемна кожа?

,
Всяка жена мечтае за красива кожа с равен тен и напълно здраво сияние, но за съжаление единици са ощастливени с такава от природата.
За наша радост има няколко прости правила, които могат да скрият проблемите с помощта на козметика.

Първата стъпка е да нанесем основа под грима, на цялото лице и шията. Основата е подходящ за вашия тип кожа дневен крем.

Втора стъпка: Замаскирайте всички несъвършенства с коректор, като го размажете добре, така че да не останат набиващи се в очите следи.

Третата стъпка е да нанесете фон дьо тен, като при това е много важно да подберете с каква структура ще бъде. Ако е прекалено плътен има опасност да запуши порите, а ако е прекалено рядък няма да се справи успешно със задачата си да прикрие недостатъците. Също така трябва да се откажете от фон дьо тен със светло отразителни частици, тъй като ефектът би бил не здрава и сияйна кожа, а мазна и лъщяща. Най-добре е да използвате матиращ фон дьо тен.

Стъпка четири е, след като приключите с дейностите по замаскирането на проблемите да се заемете със завършващите щрихи. Нанесете пудра за да матирате кожата, но ако тя е с прекалено разширени пори, по-добре се откажете от пудрата.

Стъпка пет е да нанесете съвсем малко руж, за да не изглежда лицето ви като маскирано за Хелоуин.

Седмо и последно е да нанесете макиаж на очите, като тук изисквания няма, можете да следвате собствените си предпочитания.

Източник: http://akak.ru/

Прочетете още:


Яндекс.Метрика

0 коментара to “Как да скрием недостатъците при проблемна кожа?”

 

Информационен блог за жените Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates